Jeff: Landsbystemning her og der

man. 10. aug. kl. 14.13

By EE8Z

0 comments
Selvom vi er midt i hovedstaden, er der stadig landsbystemning her. Måske mere end i Jylland?

Jeg er lige kommet hjem fra en firedagestur til Jylland. Jeg fik besøgt Kolding, Breininge, Fredericia og Billund - hovsa, jeg var også i Jelling, hvor jeg blandt andet så Gorm den Gamle og Harald Blåtands store runesten, som de selv satte op i cirka 945. Fantastisk at tænke sig, at den har stået så længe. Jeg så den sidst, da jeg var barn for sirka 60 år siden. Nu er der glas omkring den.

Vi stoppede en masse skønne steder med fantastisk udsigt og nød en kop kaffe eller en frokost. Vi var også heldige med vejret. Folk, vi mødte, var søde og hjælpsomme, så vi følte os virkelig velkommen.

Nu er vi hjemme igen i vores dejlige Blågårdsgade og nyder den dejlige landsbystemning. Jeg ser frem til at starte igen som frivillig i Folkets Hus og til at FOLKEKØKKENET åbner, så vi igen kan nyde noget god mad sammen. Indtil da ønsker jeg, at I alle nyder sommeren. 

Tilføj kommentar