Jeff: Juni i Sverige

tir. 21. jul. kl. 14.16

By EE8Z

0 comments
I juni var det endelig ferie. Jeg drog til Småland i Sverige til ødegården, som jeg plejer.

Jeg glædede mig sådan til at se køkkenhaven, som jeg såede i maj. Man ak ak, efter et koldt, vådt forår var der meget få spirer fremme, og kulden og regnen fyldte næste hele juni med undtagelse af 3-4 dage med hedebølge. 

Stæren, som byggede rede lige uden for huset, havde allerede forladt reden, men en masse andre fugle såsom mejser, fluesnapper og solsort havde stadig unger, som blev fodret. Vi var også så heldige at se en elg ti meter fra huset, hvor den gik og nippede af de forskellige træer og buske.

Inden vi tog hjem den 10. juli, havde vi smagt rabarber og jordbær fra haven og brugt en masse krydderurter, som også var fra vores have. 

Vi kom hjem til dejlige Nørrebro, hvor vi blev mødt med en masse gode fortællinger om tiden, mens vi havde været på ferie. Blandt andet havde der været Eid og i den forbindelse fællesspisning på pladsen med en masse mennesker. Det havde været en god oplevelse.

Det er skønt at være hjemme igen på Nørrebronz og have gang i loppemarkedet. Jeg glæder mig også til august, hvor vi starter op igen i Folkets Hus. 

Indtil da ønsker jeg alle en god sommer 

Tilføj kommentar