Jeff: Hvad med mig?

man. 09. okt. kl. 10.33

By EE8Z

0 comments
Hvor er medmenneskeligheden blevet af, spørger Jeff - og reflekterer lidt over, hvornår og hvordan hun selv praktiserer den.

Efteråret blæser over Danmark, og morgerne bliver koldere. Europas valg giver en højredrejning, og for mange mennesker betyder det også en indre kulde. Hvor blev vores medmenneskelighed af?

Mig selv sagde forleden, da min mand fortalte mig, at han havde doneret penge til rohingyaerne, og jeg udbrød: "Hvad med mig?" Stille og roligt spurgte han mig: "Får du ikke nok mad?" Jo, det gør jeg jo. "er du udsat for forfølgelse?" Nej, det er jeg ikke. "Nå, hvad er så problemet?"

Jeg blev så flov. Det var en rigtig god måde at få min grådighed væk på. 

Men selv i denne kolde tid, er der lyspunkter. Blandt andet er der FOLKEKØKKEN hver torsdag på Kapelvej, som jeg ser frem til. Der er dejlige tilberedte retter og god stemning. Jeg kommer ikke om tirsdagen, men der er sikkert også godt - især for børnefamilier. 

Hav et godt efterår og husk medmenneskeligheden.