Jeff: Hvad de andre snakker om i radioen

ons. 03. maj. kl. 14.04

By EE8Z

0 comments
Og hvorfor det er godt at være gammel!

Jeg hørte radio, mens jeg var i Sverige. Alle var helt oppe og køre over en person, der var kørt i lastbil ind i nogle mennesker på en befærtet gade. Dagene derefter handlede nyhederne hver halve time om terror, og om hvordan vi kan ruste os. 

Kun en af de mange journalister tog hul på, hvad der sker, når folk søger asyl og får afslag. Hvorfor parallelsamfund opstår, og hvad man kan gøre. Kun en ud af mange snakkede om forebyggelse - uden at have de vise sten. 

Had og politisk højredrejning i alle lande, er det forebyggelse?

Jeg spørger bare; hvordan kommer sådan et samfund til at se ud? Godt jeg er gammel, så jeg ikke oplever det. Men stakkels børn, der skal vokse op. 

God 1. maj!