Jeff: Det store spørgsmål om tv eller ej

man. 27. feb. kl. 11.51

By EE8Z

0 comments
Hvad gør man, når frosten bidder, og man allerhelst vil være indenfor, men har lovet sig selv aldrig at købe et grimt tv?

Kom hjem til den danske vinter. Lovede ellers mig selv og mine omgivelser, at jeg aldrig mere ville brokke mig over vejret hjemme. Men hold da ferie, hvor har jeg frosset - så meget, at jeg istedet for at være i gadebilledet, tænker over at få et tv ind i mit liv. Så kunne jeg sidde og strikke foran skærmen. Havde ellers lovet mig selv aldrig at få sådan et grimt møbel ind i mit hjem.

Heldigvis gik jeg på biblioteket og blev mødt af en fantastisk bibliotekar. Jeg spurgte hende angående nogle gode titler på bøger, hun kunne anbefale, og jeg kom hjem med en god pose bøger, som jeg er i gang med. Alletiders. Oveni blev jeg også skrevt op til en pæn stak, så foreløbig er købet af tv sat på standby.

Det var sådan en god oplevelse at være på biblio igen. Jeg troede ellers, der var sparet så meget, så jeg ikke var heldig, at der var en bibliotekar. Men det var der og tak for det.