Firas: Det har været en god sommer

tor. 27. aug. kl. 14.11

By EE8Z

0 comments
Sommeren er Gadepulsen+ er lig med flere aktiviteter udenfor og mere sjov og hygge.

Sommeren kom først, da Ramadanen sluttede. Men så blev det også godt vejr, og de fleste af vores aktiviteter har været udenfor. Vi har været meget på fisketur og spillet fodbold på pladsen. Nogle gange har vi også været på stranden eller grillet på taget.  

Når vi skal på fisketur, plejer vi at mødes tidligt om morgenen eller sent om aftenen med fiskestænger, hygge (slik, sodavand og sådan noget) og lidt mad. Så kører vi enten til Helsingør eller nogle gange Nordhavnen. Vi er nok 5-7 mand af sted, det kommer an på om vi er i bil eller bus. Egentlig skal man vist være stille, når man fisker, men vi hører musik på et mini-anlæg. For det meste Akon, Tyga og Drake. 

Vi har fanget nogle små fisk, men ikke mange og ikke store. Det er heller ikke det vigtigste. Det vigtigste er at komme lidt væk fra byen og måske kommer på andre tanker. Det er meget afslappende. Når vi står der og fisker, kan vi tale om, hvad vi vil i fremtiden, hvad man laver i fritiden og så videre, og selvfølgelig joker vi også meget og laver sjov. Men vi taler i længere tid sammen, når man er ude og fiske, end man ville gøre på et kontor. 

Det vi har lavet allermest her i sommeren har været at spille fodbold på Pladsen. Det har vi måske gjort fem gange om ugen. Jeg spiller ikke selv fodbold, fordi hvis Bashkim (Kadrii fra FCK) er der, så griner han af mig og siger: "barehold dig til Fitnessworld". Men sjov at kigge på. Især når drengene nogle gange diskuterer over små ting. Måske kan det virke voldsomt, hvis man går forbi lige midt i en argumentation om, hvem der skal udskiftes, men det er aldrig alvorligt, og vi kommer aldrig op at slås. Vi kan altdi grine af det bagefter. 

Banen på Pladsen er noget lort. Den burde blive renoveret. Men det gode ved Pladsen er, at det er tæt på os alle sammen. Det er ligesom vores baggård. Og så spiller store og små med hinanden og har et fælles tredje. 

Når spiller fodbold, er der ikke så meget tid til at tale sammen.  Men efter kampen står vi tit på pladsen og taler sammen i en time eller halvanden. Andre aftner, hvor vi ikke har spillet fodbold, har vi grillet på taget. Det er ren sjov og ballade, folk stjæler hinandens mad, fordi de bliver utålmodige, og spiser råt kød. Et par gange om ugen er vi også taget på stranden. Mest Skodsborg. 

Der har været ro på sommeren igennem. Vejret var perfekt timet med Ramadanen, fordi det først blev rigtig godt i august. Så vi har haft en god sommer. 

Tilføj kommentar