Corona-info

Byen er åben, men vi skal passe på hinanden. Se de nyeste regler her!

 

Læs mere på kk.dk/kultur-og-fritid-coronainfo

 

Dorte: Hold weekend med os

tor. 05. jan. kl. 13.05

By EE8Z

0 comments
Snup programmet for forårets Weekend for børn på Nørrebros biblioteker og få overblik over, hvad du kan lave af gratis aktiviteter med ungerne.

I Kultur Ns huse, her Blågårdens Bibliotek, Nørrebro Bibliotek og Osramhuset, foregår der børnekulturelle arrangementer hver weekend. Og de er gratis. Og for alle. Husk dog, at der kan være aldersbegrænsning og tilmeldingskrav.

Vi kan ikke have et kulturhus eller bibliotek uden kultur. Den er vigtig for alle, især for de yngste, der ikke selv kan opsøge den.

Børn udforsker og leger med kulturen – og den kan også inspirere børns egen kultur. Gennem oplevelser får børnene legeråstof, som de senere bearbejder netop i leg. Det er det gode barneliv, vi her i KulturN gerne vil være med til at stimulere.

I foråret tilbyder vi blandt andet teaterworkshops, danseundervisning og heltetræning. Der er tre koncerter – blandt andet ved lokale kræfter og med Carl Quist Møller. Vi byder også på teater  - både interaktivt og Det Fortællende Teater, der spiller Lille Dessert for de modige – et eventyr om en helt, der også er en pige! Endelig.

Hent en folder på biblioteket eller se oversigten over alle vores arrangementer her

Tilføj kommentar