Caroline: Sommeren har ramt biblioteket

tir. 27. jun. kl. 15.31

By EE8Z

0 comments
Sommertid er læsetid - og der er inspiration at hente på biblioteket uanset hvilke ferie, du har planlagt.

Jeg har altid tilbragt de fleste af mine sommerdage indendørs med en bog, da jeg grundet mine gotiske tilbøjeligheder skyer solen. Det har sin charme at være i sommerhus og så bare læse, hvad end der står på hylderne (ofte Agatha Christie), men det er nu også meget godt at benytte ferien til at læse nogle bøger virkelig har glædet sig til.

I år skal jeg i sommerhus, hvor jeg har tænkt mig at læse Ófeigur Sigurðsson, islændingen der har vundet EU's litteraturpris, er filosof, Bataille-ekspert og har oversat Houellebecq og Céline til islandsk. Han skriver om naturvidenskabelige ekspeditioner, om vildmarken, vulkanudbrud, sagaer,  overtro og det gamle Island. What’s not to like?

Hvad skal du læse? Hvis du har brug for tips til sommerlæsning har vi sørget for, at der er masser af inspiration på biblioteket. Se galleriet her nedenfor. 

Vi ses på biblioteket – når jeg er tilbage fra sommerhuset. I mellemtiden kan du få hjælp af alle min søde kollegaer.

Husk de fire solråd: Skygge, Solhat, Solcreme og Bliv inde med en bog ; )

Tilføj kommentar