Brahim: Nørrebroløbet sagde ”Stop mob, løb i galop”

09.05.2015, Kl. 14.21

By EE8Z

0 comments
Lørdag d. 23 Maj 2015 blev det femte Nørrebroløb afholdt. Drengene fra Gadepulsen siger tak og på gensyn næste år

Nørrebroløbet blev arrangeret af 16 drenge fra Gadepulsen sammen med 13 venturepiloter fra Dansk Flygtningehjælps projekt Mind Your Own Business. Drengene og venturepiloterne har siddet sammen hver onsdag aften siden januar og planlagt løbet. Drengene har været opdelt i tre grupper: kommunikation, sponsor og produktion.

Drengenes motivation og arbejdsmoral har været utrolig høj i år. Det skyldes måske, at det er en ny gruppe drenge, hvor det for flertallet af dem var første gang, at de var med til at arrangere løbet.

Forholdet imellem venturepiloterne og drengene var perfekt. De friske venturepiloter fik hurtigt skabt tillid hos drengene og efter de to første onsdage var der kærlighed over det hele i Gadepulsen.

Der var 720 løbere til årets Nørrebroløb. Det er et af de højeste antal der har været. Dette fantastiske løb ville aldrig kunne lade sig gøre, hvis det ikke var for de frivillige kræfter, som støttede på selve dagen ved at stå på de forskellige poster på ruten.

Lige nu er vi i gang med at gøre regnskabet op for at finde ud af, hvor mange penge der er i overskud. Vi skal donere 10 procent til +Camp, og resten af pengene går til at rejse for drengene i efterårsferien. Vi håber, det bliver under varme himmelstrøg.

Der skal lyde et stort tak til alle vores sponsorer, de lokale forretninger, de frivillige og til alle dem, der støttede os på hver deres måde.

Vi ses i 2016!!

Tilføj kommentar