Anders: De små forlag stormer derudad

tor. 02. mar. kl. 14.29

By EE8Z

0 comments
Stærke udgivelser af etablerede forfattere, modige bøger af debutanter, samarbejder på kryds og tværs som fx festivalen Lille Bogdag og BOGHANDEL, SKIFTER – bag de små forlag står nemlig en masse ildsjæle, som ikke konkurrerer om kroner og øre, men samarbejder om at få den gode litteratur ud i verden.

Det gøres bedst i fællesskab. Det er den slags vækst, de små forlag står for. Og derfor er det selvfølgelig oplagt, at BOGHANDEL, SKIFTER er en del af KBH læsers program med temaet vækst.

BOGHANDEL, SKIFTER er et forsøg på at skabe et fællesskabe og er startet af forlagene Escho og OVO press. Ideen er at bringe de små forlag tættere på hinanden og de små forlag tættere på de litteraturinteresserede. I november blev der holdt BOGHANDEL, SKIFTER i Bremen Teater med over 300 besøgende.

I forbindelse med KBH læsers tema om vækst åbner BOGHANDEL, SKIFTER op for en ny variant. Osramhusets lokaler laves om til en stor boghandel, og på dagen vil flere af forlagene udgive bøger, så det bliver en stor udgivelsesreception åben for offentligheden. Interesserede læsere vil få en unik mulighed for at få en sludder med en passioneret forlægger om alt fra, hvordan et manuskript antages, til valg af papirtype, høre forfatterne læse op og snakke med dem over en øl – og selvfølgelig få fingre i forlagenes helt særlige bøger, som kan være svære at finde i den lokale boghandler. Der er ingen entre, og bøgerne sælges selvfølgelig billigere end normalt på dagen. 

Til dette arrangement deltager følgende forlag: Asger Schnacks Forlag, Det københavnske forlag Cris & GuldmannForlaget EkbátanaEscho, Forlaget KorridorOVO pressRoulette RusseForlaget Sidste Århundrede og Forlaget Virkelig.

 

Udgivelsesprogram på dagen

Der vil også være oplæsning fra de nyudgivende bøger. Fri entre.

Osramhuset,Valhalsgade 4, 2200 København N. Søndag den 5. marts fra 12 til 17.  

Tilmeld dig arrangementet på facebook