Abdullah: Jeg tager inspiration med hjem fra Palæstina

16.04.2015, Kl. 14.29

By EE8Z

0 comments
Det var i år tredje gang, at ”Right To Movement” afholdt Palestine Marathon, og Abdullah, som er frivillig i Nørrebroløbet, var med.

Sidst i april var jeg så heldig at deltage i Right to Movement Palestine Marathon. Det var en kæmpe oplevelse, at komme til Palæstina og mærke folkets livsglæde og gavmildhed, trods det de går igennem.

Jeg mødte en palæstinensisk familie tilfældigt på en cafe, hvor vi sad og snakkede og dagen efter sad jeg til middag i deres hjem og fik oven i købet en gave med hjem. Det gør helt klart indtryk, når man tænker på, hvor lidt de selv har. Det kunne vi godt lære noget af herhjemme.

Så alt i alt en fantastisk oplevelse. Lidt besværligheder i Tel Avivs lufthavn. Men det skal man ikke lade sig slå ud af. Jeg kan helt klart anbefale at deltage i løbet og støtte den gode sag. 

Tilføj kommentar