Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

KULTUR N BLOGGER

Her kan du møde vores sjove, skæve, skønne bloggere. Du kan også selv blive en af dem.

Vores hjemmeside er ikke bare vores ansigt udadtil, men hele Nørrebros ansigt. Derfor byder vi samarbejdspartnere, naboer og lokale ildsjæle velkommen som bloggere her på siden. Du kan blandt andet møde Jeff, det er hende på billedet, som du måske kender fra Blågårdsgade. Hun blogger om årstidernes skiften og livet i gaden. 

Du kan også møde din bibliotekar, som giver gode tips til ferielæsning eller børnekultur, blive klogere på din kulturmedarbejders arbejdsdag eller finde ud af, hvorfor de lokale socialarbejdere synes, at frivillighed er vigtigt.  

Hvis du selv har lyst til at blogge om, hvordan du bidrager til Nørrebro, er du meget velkommen. Du kan skrive til vores kommunikationsmedarbejder på mail ee8z@kff.kk.dk for at høre mere. 

Vi opfordrer alle til at holde en god tone i debatten på vores blog og forbeholder os ret til at fjerne kommentarer, der ikke bidrager til det. 

Tilbage i september var der Nowhereland Kunstfestival for børn på Blågården. Vi ser tilbage på nogle gode, farverige festivaldage.
Polerne smelter, temperaturen stiger, naturkatastroferne bliver værre og flygtningene flere.
Fredag d. 12/4 blev Blågårds Plads for en stund omdannet et udendørs eksperimentarie for daginstitutioner i området.
Nadeen Aiche har skrevet en kærlig hyldest til Kapelvej 44 - om medborgerskab og fællesskab
Emil har været i vinylkasserne på Blågårdens Bibliotek for at finde anbefalelsesværdig musik frem, som du kan låne med hjem.
Fritidsakademiet blev etableret af to unge projektledere med kontakt til gadens unge tilbage i 2013. Den ene af dem, Muhammed Jarkass, eller Mudi i...
Foreningen K44 Outside arbejder for at skabe mere liv og tryghed i gården på Kapelvej 44. B.la. ved at sælge juletræer. Læs her hvorfor.
Mangler du inspiration til juleferielæsning, så kommer bibliotekaren her med to gode bud.
Verden larmer mere, så længe det varer
Nu er støvet ved at lægge sig, efter festen for børnelitteraturen på Kulturstationen i Vanløse den 30 september. Vi, de tre bag-kvinder, (se mere om...
Hvor er medmenneskeligheden blevet af, spørger Jeff - og reflekterer lidt over, hvornår og hvordan hun selv praktiserer den.
Splitte mine bramsejl – jeg har udgivet en billedbog. Det var lidt sådan jeg havde det i marts, da kassen med fri-eksemplarer af “Min morfar” ankom....

Sider