KULTUR N BLOGGER

Her kan du møde vores sjove, skæve, skønne bloggere. Du kan også selv blive en af dem.

Vores hjemmeside er ikke bare vores ansigt udadtil, men hele Nørrebros ansigt. Derfor byder vi samarbejdspartnere, naboer og lokale ildsjæle velkommen som bloggere her på siden. Du kan blandt andet møde Jeff, det er hende på billedet, som du måske kender fra Blågårdsgade. Hun blogger om årstidernes skiften og livet i gaden. 

Du kan også møde din bibliotekar, som giver gode tips til ferielæsning eller børnekultur, blive klogere på din kulturmedarbejders arbejdsdag eller finde ud af, hvorfor de lokale socialarbejdere synes, at frivillighed er vigtigt.  

Hvis du selv har lyst til at blogge om, hvordan du bidrager til Nørrebro, er du meget velkommen. Du kan skrive til vores kommunikationsmedarbejder på mail ee8z@kff.kk.dk for at høre mere. 

Vi opfordrer alle til at holde en god tone i debatten på vores blog og forbeholder os ret til at fjerne kommentarer, der ikke bidrager til det. 

Tilbage i september var der Nowhereland Kunstfestival for børn på Blågården. Vi ser tilbage på nogle gode, farverige festivaldage.
Polerne smelter, temperaturen stiger, naturkatastroferne bliver værre og flygtningene flere.
Fredag d. 12/4 blev Blågårds Plads for en stund omdannet et udendørs eksperimentarie for daginstitutioner i området.
Nadeen Aiche har skrevet en kærlig hyldest til Kapelvej 44 - om medborgerskab og fællesskab
Emil har været i vinylkasserne på Blågårdens Bibliotek for at finde anbefalelsesværdig musik frem, som du kan låne med hjem.
Verden larmer mere, så længe det varer
Hvor er medmenneskeligheden blevet af, spørger Jeff - og reflekterer lidt over, hvornår og hvordan hun selv praktiserer den.
Sommertid er læsetid - og der er inspiration at hente på biblioteket uanset hvilke ferie, du har planlagt.
Scene N er en gratis teaterskole for børn fra Nørrebro og Nordvest. Her spiller de ikke prinsesser, æsler og ondskabsfulde mænd, men sig selv, og de...
Og hvorfor det er godt at være gammel!
I anledningen af kvindernes internationale kampdag præsenterer Blågårdens Bibliotek i samarbejde med CPH Zine Fest en udstilling om zines skabt af...
Stærke udgivelser af etablerede forfattere, modige bøger af debutanter, samarbejder på kryds og tværs som fx festivalen Lille Bogdag og BOGHANDEL,...

Sider