Blågårdens Bibliotek

Søndag, 19. november 2017

Blågårdens Biblioteks åbningstider

08:00 - 14:00 Selvbetjening

Horizontal tabs

Blågårdens Biblioteks åbningstider

Kontaktoplysninger
Blågårds Plads 5
2200 København N
Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Telefon: 3366 3000

På Blågårdens Bibliotek kan du låne noget udover det sædvanlige. Biblioteket på indre Nørrebro har nemlig en helt speciel samling, der især er populær blandt byens unge og ungdommelige voksne. På biblioteket kan du spille brætspil, høre vinyler og tjekke vores maker-kasser, der både findes i børneversion med Arduino og voksenversion med udstyr til blandt andet at bygge din egen synthesizer. Du kan selvfølgelig også låne det hele med hjem, ligesom du kan låne fantasy og sci-fi, tegneserier, young adult, konsolspil og film. 

Reservér, forny og lån materiale her. 

Du kan også komme forbi og læse dagens aviser, tidsskrifter og magasiner eller trække et digt i vores tyggegummiautomat. Vi har også et poetree, hvor vi udstiller den hottest poesi lige nu. Rundt omkring i biblioteksrummet kan du selv skabe poesi med magnetbogstaver og rimkort. Hvis du bliver rigtig god til at digte, kan du udlåne din egen bog - eller din musik - gennem Demoteket, som også er en del af Blågårdens Bibliotek.  

Vi laver også kulturarrangementer i samarbejde med andre lokale aktører. Hver weekend udenfor skoleferierne har vi arrangementer for de mindste og deres forældre. Det kan være rytmik, teater eller højtlæsning. Ofte har vi også arrangementer for daginstitutioner om torsdagen, så alle børn på Nørrebro har mulighed for at opleve både litteraturen og kulturen. Som en del af Kultur N er vi med i bydelens festivaler og har også arrangementer for unge og voksne

Åbningstider

Hvis du har brug for hjælp eller inspiration fra en bibliotekar, kan du møde os 

  • mandag-torsdag kl. 13-18
  • fredag kl. 13-17
  • lørdag kl. 10-14

I den øvrige åbningstid har du mulighed for selv at gå på opdagelse i et bibliotek med en helt særlig stemning og liv på væggene. Du kan lukke dig ind med dit sygesikringskort og selv låne og aflevere bøger, musik og spil.

  • mandag-torsdag kl. 8-13 og 18-20
  • fredag kl. 8-13 
  • lørdag kl. 8-10
  • søndag kl. 8-14

Print- og kopiløsning

Du kan printe og kopiere på Blågårdens Bibliotek. Det kræver bare, at du opretter dig som bruger. Så kan du både printe i den selvbetjente og den betjente åbningstid og faktisk gøre klar til det allerede hjemmefra. 

FASTE AKTIVITETER

Sider

Begivenheder / arrangementer > Se alle
21.11.2017, Kl. 16.00
Blågårdens Bibliotek
Børn

Gratis

23.11.2017, Kl. 10.00
Blågårdens Bibliotek
Børn

Gratis

25.11.2017, Kl. 11.00
Blågårdens Bibliotek
Børn

Gratis

Sider

NYESTE BLOG

Sider

NYHEDER

I år er det 500 år siden, at Martin Luther slog sine 95 teser op på porten i slotskirken i Wittenberg. Derfor har Blågårdens Bibliotek i samarbejde...
Blågårdens egen børnebogsfatter læste højt fra sin egen bog, "Min morfar", og andre sørøverhistorier.

Sider