Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Ung meningsdanner ved Pil Christensen

  • ""
Få dine meninger og budskaber ud over rampen

Med udgangspunkt i dine holdninger og det du brænder for, bliver du igennem syv uger klædt på til at deltage i alle dele af debatten. Lige fra den lange seriøse kronik, til det korte polemiske læserbrev, over argumentationsteknikker, Tv og radiodebatter, blogging og sociale medier.
I en tid der præges af fake news, ekkokamre og polarisering, er den fælles offentlige debat kun blevet vigtigere. Sammenhængskraft og solidaritet er fundamentalt for et demokratisk velfærdssamfund, der bygger på at vi lytter til og forstår hinanden – til en vis grad i hvert fald. Unge er fremtiden og jeres stemme er uundværlig.
Kursusforløbet tager udgangspunkt i Pils egne erfaringer som debattør, såvel som forskellig typer af teori. Men omdrejningspunktet vil hver gang være det konkrete arbejde med at skrive indlæg, forberede debat, eller udøve meningsdannelse på sociale.

Forløbet strækker sig over syv undervisningsgange af hver tre lektioner og et afsluttende debatarrangement, der inklusiv forberedelse på dagen, før, under
og efter arrangementet, svarer til fem lektioner.
Derudover kan der forventes en vis mængde af hjemmearbejde. 

Om kursusholderen
Pil Christensen er mangeårig debattør og nuværende klummeskribent i Dagbladet Information. Hun har deltaget i programmer som DR2´s Deadline, Debatten med Clement Kjærsgaard, dokumentarer og radioprogrammer og haft sin egen blog på nyhedsmediet modkraft.
Uddannelse: MA i sociologi fra hhv. KU og UC Berkeley 

Deltagerforudsætning:
Der kræves ingen forudsætninger, udover at du brænder for en sag, et emne, en organisation eller forening og har mod på, at bringe dine synspunkter frem i den offentlige debat.

Hvad: Ung meningsdanner
Hvor: DITværk, Overfor Mimersgade 60 (Træhuset i Baghaven, ved Øen), 2200 Nørrebro
Hvornår: Torsdage d. 26.10.17 - 14.10.17 Kl. 18.30 - 21.30
Tilmelding: ditvaerk.dk/UNG-MENINGSDANNER​
Pris: 1400 Kr. Studerende og arbejdssøgende: 1250 Kr.