Salen i Støberiet

Støberiets store sal er et bevægelseslokale, som kan bookes til sportsaktiviteter, fester, koncerter, kulturarrangementer og konferencer.

OBS!

Det er for tiden ikke muligt at booke lokaler hos os. Når en reel genåbningsdato er på plads, tager vi igen imod reservationer og booking-forespørgsler. I mellemtiden håber vi på din tålmodighed. 

Om Salen

Støberiets store sal er 120 m2 med spejle, danseegnet gulv og fastmonteret lydanlæg. Der er forskellige muligheder for at stille lydanlæg og lys op alt efter arrangementstype, og salen kan mørklægges. Til festlige arrangementer er der normalt plads til omkring 80 spisende gæster eller 180 stående gæster, men pga. corona er det naturligvis anderledes for tiden.

Særlige retningslinjer pga. coronasituationen

 1.  Caféen kan kun bookes ved personlig henvendelse. Kontakt stoeberiet@kk.dk
 2. Der må pt. max være 50 personer i lokalet ved stillesiddende aktiviteter, hvor stolene er stillet op på rækker med afstand. Ved bevægelsesaktiviteter, møder, fester mm må der max være 10 personer i lokalet. Dette gælder indtil videre frem til 22. november 2020.
 3. Fester (fredage og lørdage) skal slutte senest kl. 22. Dette gælder indtil videre frem til 1. januar 2021. 
 4. Der skal bæres mundbind til alle tider på nær når man sidder ned eller optræder/udfører sin aktivitet. Dette gælder indtil videre frem til 1. januar 2021.

Salen kan lejes til selskaber, fester, koncerter, konferencer mv. følgende ugedage og tider:

 • mandag-torsdag kl. 9-22 (Salen kan bookes på timebasis og ved personlig henvendelse)
 • fredag kl. 17-04 (Salen skal bookes ved personlig henvendelse)
 • lørdag kl. 9-16 eller 17-04 (Salen skal bookes ved personlig henvendelse)
 • søndag kl. 10-22 (Salen kan bookes på timebasis og ved personlig henvendelse).

Se ledige tider på www.bookbyen.dk 

Øvrige retningslinjer pga. coronasituationen

Vi skal for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at vi forbeholder os retten til at aflyse enhver booket og på forhånd aftalt aktivitet på vores faciliteter, såfremt bookingen ikke er i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer og vejledning vedrørende coronavirus/Covid-19, eller andre forholdsregler i forlængelse af dette. 

Der vil i øvrigt være særlige retningslinjer og tiltag, du skal følge, for at formindske risiko for smittespredning af Covid-19. Det drejer sig blandt andet om rengøring af kontaktflader før aktiviteten, udfluftning, afspritning og afstand. Når du booker lokalet, får du tilsendt en brugervejledning med al vigtig info og alle retningslinjerne. Kontakt os evt. for at høre nærmere.

Basispriser

 • 1 times sportaktivitet, reception, konference eller lignende: 350,- 
 • Dagsarrangement (weekend) i tidsrummet 9-16, inkl. gulvvask: 4.000,-
 • Aftenarrangement (weekend) i tidsrummet 17-04, inkl. rengøring og tryghedsmedarbejder: 7000,-

Tilkøbsmuligheder

 • Plug & Play: 350 kr. 
 • Projektor: 350 kr. 
 • Festservice (stel): 500 kr. 
 • Vikar (dagspris): 1.750 kr. 
 • Vikar (aftenpris): 2.500 kr. 

Særligt vedrørende festleje

Du skal betale leje fra du bliver låst ind i lokalet og indtil du har forladt lokalet i opryddet stand. Musikken skal slutte kl. 03, og du og dine gæster skal være ude kl. 04. Ved booking betaler du depositum på 2.500,- Leje skal betales inden arrangementet. 

Forplejning

Det er ikke muligt at tilkøbe forplejning, men man er altid velkommen til at medbringe sin egen.