Salen i Støberiet

Støberiets store sal er et bevægelseslokale, som kan bookes til sportsaktiviteter, fester, koncerter, kulturarrangementer og konferencer,

Støberiets store sal er 120 m2 med spejle, danseegnet gulv og fastmonteret lydanlæg. Der er forskellige muligheder for at stille lydanlæg og lys op alt efter arrangementstype. Til festlige arrangementer er der plads til omkring 80 spisende gæster eller 180 stående gæster.

Book dit lokale via Book Byen
 

Ændrede retningslinjer ifm. coronasituationen

Lokalet kan som følge af Covid-19 kun bookes gennem personlig henvendelse. På www.bookbyen.dk kan du se, hvornår lokalet er ledigt. Hvis du er interesseret i at booke lokalet, skal du sende en mail til stoeberiet@kff.kk.dk med følgende informationer:

  • hvilket lokale du ønsker at booke
  • dato og tidsrum
  • arrangementstype
  • forventet antal deltagere
  • eventuelle spørgsmål
  • HUSK telefonnummer, så vi har mulighed for at ringe dig op med vigtige spørgsmål eller informationer.

Vi skal for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at vi forbeholder os retten til at aflyse enhver booket og på forhånd aftalt aktivitet på vores faciliteter, såfremt bookingen ikke er i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer og vejledning vedrørende coronavirus/Covid-19, eller andre forholdsregler i forlængelse af dette. 

Der vil i øvrigt være særlige retningslinjer og tiltag, du skal følge, for at formindske risiko for smittespredning af Covid-19. Det drejer sig blandt andet om rengøring. Kontakt os for at høre nærmere. 

Basispriser

  • 1 times sportaktivitet, reception, konference eller lignende: 350,- 
  • Dagsarrangement (weekend) i tidsrummet 9-16, inkl. gulvvask: 4.000,-
  • Aftenarrangement (weekend) i tidsrummet 17-03, inkl. gulvvask, service (tallerkener, bestik, mv.) og personale: 8.000,-

I skal betale leje fra I bliver låst ind i lokalet og indtil I har forladt lokalet i opryddet stand. Musikken skal slutte kl. 03, og I skal være ude kl. 04. Ved booking betaler I depositum på 2.500,- Leje skal betales inden arrangementet. 
 

Forplejning

Det er ikke muligt at tilkøbe forplejning, men mann er altid velkommen til at medbringe sin egen. Vi anbefaler den lokale og socialøkonomiske virksomhed Ishtar - De Etniske Rødstrømper. De kan både levere morgenmad, frokost og anden mødeforplejning samt drikkevarer. Mail: info@ishtarmad.dk og telefon: 28648873 (kun angående forplejning).