Salen i Støberiet

Støberiets store sal er et bevægelseslokale, som kan bookes til sportsaktiviteter, fester, koncerter, kulturarrangementer og konferencer.

Om Salen

Støberiets store sal er på 120 kvm og måler ca. 10x11,5 m. Derudover er der et barområde på ca. 3 kvm i den ene ende af salen samt en foyer på ca. 36 kvm i tilknytning til salen. Salen kan mørklægges og har både spejle, lyd- og lysanlæg, lærred og projektor. Salen er på den måde multifunktionel og egner sig til bevægelse, seminarer, foredrag, filmfremvisninger, koncerter, selskaber mm. Til festlige arrangementer er der normalt plads til omkring 80 spisende gæster eller 180 stående gæster.
 
OBS. Pga. corona-situationen må der pt. max være 30 personer i lokalet.  

Særlige retningslinjer pga. coronasituationen

Alle gæster skal overholde retningslinjerne for brug af byens kultur- og fritidsfaciliteter. I genåbningsfasen opdateres de ofte. Derfor har vi samlet de gældende retningslinjer ét sted. Find de gældende retningslinjer her, og orienter dig altid her, før du booker. 

Dit ansvar  

Det er dit ansvar, at dine deltagere overholder reglerne om afstand, bliver hjemme, når de er syge, mv. Vi beder jer om at hjælpe til med aftørring af kontaktflader før dit arrangement. Vi stiller wetwipes og håndsprit (ved indgange) til rådighed. Derudover påkræves coronapas, som du, der booker, er ansvarlig for at tjekke hos samtlige deltagere.  
 
Husk at booke lokalet i al den tid, du skal bruge, både til forberedelse og afrunding. Der kan være en anden lejer lige før eller efter dig.  ​

Salen kan lejes følgende ugedage og tider

 • Mandag-torsdag kl. 9-22, fredag kl. 9-16 og søndag kl. 9-22 (Bookes direkte via Book Byen og på timebasis)  
 • Fredag kl. 17-04, lørdag kl. 9-16 og kl. 17-04 (Bookes ved personlig henvendelse til stoeberiet@kk.dk)  

Priser   

 • Lokaleleje på timebasis (mandag-fredag og søndag): 420,-   
 • Dagsarrangement lørdag kl. 9-16, inkl. rengøring: 4.500,-   
 • Aftenarrangement fredag og/eller lørdag kl. 17-04, inkl. rengøring: 6.000,-  

Der betales leje fra I bliver låst ind i lokalet, og indtil I har forladt lokalet i opryddet stand. Ved fester skal musikken slutte senest kl. 03, og I skal være ude kl. 04. Ved booking betaler I depositum på 2.500,- Leje skal betales senest 3 uger inden arrangementet. 

Ungdomsfester

Ved leje af Salen til ungdomsfester er tilkøb af vikar og tryghedsmedarbejder obligatorisk. Festen skal slutte senest kl. 01, og I skal være ude kl. 02. 

Samlet pris for leje af salen i 9 timer inkl. vikar, tryghedsmedarbejder og slutrengøring: 9.300,-   

Tilkøbsmuligheder  

 • Projektor: 350,-  
 • Aktive højtalere: 350,-  
 • Vikar (7 timer – dagspris): 1.750,-  
 • Vikar (10 timer - aftenpris): 2.500,-  
 • Tryghedsmedarbejder (aften): 1.800,-  

Forplejning   

Det er ikke muligt at tilkøbe forplejning, men du er meget velkommen til at medbringe din egen. 

Brugervejledning og lejebetingelser  

Ved direkte booking via Book Byen modtager du automatisk en mail med brugervejledning og lejebetingelser vedhæftet din bookingbekræftelse. Det er meget vigtigt, at du læser brugervejledningen. Hvis du har spørgsmål eller ikke har modtaget den, bedes du kontakte os på stoeberiet@kk.dk

Aflysning og særlige forhold  

 • Ved direkte booking kan du aflyse uden dekort. Det fulde beløb tilbagebetales til din konto.  
 • Ved leje af lokale til fest får du refunderet hele lejen inkl. depositum indtil 3 uger før arrangementet.  
 • Ved afbestilling mindre end 3 uger før afholdelsen, betales 50% af grundlejen.   '
 • Ved afbestilling mindre end 38 timer før arrangementets afholdelse, betales fuld grundleje hhv. 3.000,- for dagsarrangement og 4.500 for aftenarrangement.  

NB! Vi betinger os retten til at efterfakturere for evt. skader og mangler på lokalet og inventaret.  

Sådan booker du Salen

Hverdage og søndag kan Salen bookes direkte via www.bookbyen.dk. Fredag aften og lørdag kan Salen bookes til selskaber via personlig henvendelse på mail til stoeberiet@kk.dk.