Slow Flow Yoga

Drop-in yoga onsdag kl. 20 i Osramhuset med underviser Ginnie Goltermann

Slow Flow Yoga er for alle over 18 år, uanset fysik og alder, med lyst til at give sig selv et åndehul i hverdagen og mærke sig selv fysisk og mentalt.

I et roligt flow arbejder vi os gennem Hatha-inspirerede yogasekvenser med fokus på at give styrke og fleksibilitet til både krop og sind.

Åndedrættet er det, der forbinder os med vores inderste jeg. Derfor har vi åndedrættet med hele vejen og slutter hver time af med en lille meditation eller åndedrætsøvelse.

Om mig:

Jeg er uddannet på Institut for Idræt og har mange års erfaring som underviser for forskellige målgrupper i bl.a. dans, gymnastik og fitness. I min dagligdag arbejder jeg med børn og unge, men de sidste par år har min store passion været yogaen. 

For mig giver yogaen nye perspektiver på livet og det at være til. Der er intet jeg hellere vil end at dele de oplevelser med jer.

Jeg er nyligt uddannet hos Parimukti Yoga i Indien, en skole der tager udgangspunkt i Astanga yoga. Mit ønske er at finde og udvikle min egen undervisningsstil, og derfor modtager jeg meget gerne feedback fra jer, der deltager.

Med min idrætsfaglige baggrund og viden om fysiologi og anatomi er I i trygge hænder. 

Vi ses på måtten til en skøn start på torsdagen!

Hvem: Alle kan være med

Hvor: Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N

Hvornår: Hver onsdag, 20.00-21.15

Pris: 40 kr pr. gang (30 kr for studerende). Betales kontant eller med mobilepay efter timen.