Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

JEG ER NØRREBRO

  • ""
En APP med 28 historier der tager dig gennem Ydre Nørrebro.

Hvor godt kender du egentlig Nørrebro?

JEG ER NØRREBRO tager dig ud på en rejse. En rejse gennem Nørrebro hvor du får fortalt historier fra Nørrebros beboere. Tag dine høretelefoner på og gå ud på eventyr på Ydre Nørrebro.
På din vej får du fortalt 28 historier, som du aldrig har hørt før. Du kan blandt andre møde Danmarks første sengekantsskuespillerinde, den lokale betjent, papegøjen Gadaffi, pigerne fra Unikke Stemmer, bingospillere og Lirekasse Kurt. 

Download app'en JEG ER NØRREBRO og lyt med på din smartphone

JEG ER NØRREBRO er en audiowalk. En audiowalk tager dig ud på opdagelse i et specifikt område, her Ydre Nørrebro. Det foregår på den måde, at du først finder og downloader den gratis app JEG ER NØRREBRO på Appstore eller Google Play.
Herefter tager du dine høretelefoner på, og så er du klar til, at begive dig ud på eventyr. De 28 historier vil da udløses automatisk afhængig af din GPS position, smart ik'.

Men fortvivl ikke, hvis du ikke har en smartphone, er langt fra Nørrebro eller måske bare lige nu er magelig foran din computer, så kan du gå på opdagelse på JEG ER NØRREBROs hjemmeside. Her kan de samme 28 historier aktiveres.

Go' fornøjelse.