Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Guitarundervisning for 6-13-årige

Lær at spille guitar i Osramhuset

Akustisk guitar

Spil guitar ved lejrbålet, spil guitar til en koncert, spil guitar sammen med dine venner. Guitaren kan du bruge til det meste. Du lærer at spille musik sammen med andre på dit niveau. Du lærer at spille melodier, riffs, akkorder, fingerspil og plektreteknik. Du kommer til at spille sange som du kender og lære nye sange at kende. Der indgår musikteori, hørelære og rytmik i undervisningen. Alle niveauer er velkomne.

Der skal være 4 elever for at det starter. Man får ½ times undervisning 2 og 2. De aftaler med underviseren hvad tid hver får. Det er i lokale 1 overfor kontoret. Aldersgruppe er 6-13 år.

Pris 800 kr. for 8 gange.
Underviser Troels - se mere nedenfor

Fra 07. jan. -05. marts (klik for tilmelding)

Fra 12. marts - 07. maj (Klik for tilmelding)

Tirsdage kl. 16.30-17.30 

Sebastian Martin Munk Autz underviser i guitar, bas og klaver. Det vigtigste for Sebastian er at skabe et rum, hvor eleverne føler sig godt tilpas og hvor eleverne kan udvikle deres spil på en sjov måde. Han er uddannet fra Det Rytmiske Musikkoncervatorium og fra Zahles lærerseminarie. Han er aktiv som komponist, producer og musiker.