Guitarundervisning for 6-13-årige

Lær at spille guitar i Osramhuset

Akustisk guitar

Spil guitar ved lejrbålet, spil guitar til en koncert, spil guitar sammen med dine venner. Guitaren kan du bruge til det meste. Du lærer at spille musik sammen med andre på dit niveau. Du lærer at spille melodier, riffs, akkorder, fingerspil og plektreteknik. Du kommer til at spille sange som du kender og lære nye sange at kende. Der indgår musikteori, hørelære og rytmik i undervisningen. Alle niveauer er velkomne.

Der skal være 4 elever for at det starter. Man får ½ times undervisning 2 og 2. De aftaler med underviseren hvad tid hver får. Det er i lokale 1 overfor kontoret. Aldersgruppe er 6-13 år.

Pris 800 kr. for 8 gange.
Underviser Troels - se mere nedenfor

Fra 07. jan. -05. marts (klik for tilmelding)

Fra 12. marts - 07. maj (Klik for tilmelding)

Tirsdage kl. 16.30-17.30 

Troels Frost Ørsted Brandt underviser i guitar, bas og klaver. Det vigtigeste for Troels er at skabe et rum, hvor eleverne føler sig godt tilpas og hvor eleverne kan udvikle deres spil på en sjov måde. Han har studeret musikvidenskab på Københavns Universitet med sidefag i Pædagogik, film/medie historie og filmkomposition. Han er aktiv som komponist og sangskriver, hvilke har resulteret i et par udgivelser. En EP i 2014 i eget navn og et album i 2016 under Frost, Williams & Co.   

Troels har undervist i guitar, bas og klaver på Taastrup Ungdomsskole siden 2005 og har vikarieret på musikskoler. Troels’ virke som musiker er bredt funderet i forskellige genrer som Jazz, blues, pop, klassisk og rock.