Genåbning af Kapelvej 44

Medborgerhuset på Kapelvej 44 åbner så småt igen.

Vi har ventet længe, og vi har savnet hinanden, men nu kan vi endelig begynde at genåbne medborgerhuset på Kapelvej 44.

Til at starte med åbner vi huset for dansehold og andre bevægelsesforeninger, og det er igen muligt at leje lokaler til private indlejninger. Læs mere om mulighederne for lokaleleje her. Kulturarrangementerne på K44 må desværre vente lidt endnu, men vi vil selvfølgelig holde jer opdateret her på siden.

På K44 tager vi alle nødvendige tiltag og forholdsregler for, at du kan færdes sikkert og trygt i huset. Det gør vi, fordi vi skal passe på hinanden og formindske risiko for smittespredning af Covid-19. Vi beder alle om at være med til at overholde retningslinjerne.

Retningslinjer

Kapelvej 44 følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger til rengøring og desinfektion. Der vil derfor være dispensere med håndsprit ved indgang, udgang og ved alle åbne lokaler, og vi anbefaler, at man holder afstand og udviser hensyn til hinanden og husets medarbejdere. Huset er indrettet sådan, at der er det bedst mulige flow med mindst mulig smittefare. Følg skilte og anvisninger.

Alle kontaktpunkter (steder med hyppig berøring) rengøres dagligt med vand og sæbe eller sprit, og medarbejderne overholder Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd, herunder jævnlig og grundig håndvask.

Hvis du udviser symptomer på Covid-19 beder vi dig ikke om at benytte huset, før du har været symptomfri i mindst 48 timer.

Vi ses på Kapelvej 44!