Digital gårute: Know Your 'Bro

Gå på opdagelse på Nørrebro

”Know Your ’Bro” er navnet på vores digital gårute, som skal give turister og besøgende i København mulighed for at opleve det lokale liv på Nørrebro.

Tag med på en digitalt guidet tur, når vi viser Nørrebros skjulte steder og historier frem. Gennem lyd og video åbner lokale stemmer op for hemmelige perler og fascinerende fortællinger, som selv de mest inkarnerede lokale ikke kender til.Udforsk den fem kilometer lange rute gennem app’en Motes. Besøg det sidste hvilested for berømte danskere som H. C. Andersen, Søren Kierkegaard og Niels Bohr, hæng ud på Dronning Louises Bro eller køb en delikat falafel, der vil få din mund til at løbe i vand. Du får fascinerende indblik i Nørrebroernes kampe og vil komme forbi en række rekreative områder, hvor folk i alle aldre spiller fodbold, klatrer, står på skateboard eller bare hænger ud. Se skjulte grønne lommeparker, imponerende gavlmalerier og livlige handelsgader som Blågårdsgade og Jægersborggade. 

Vi i Kultur N har udviklet ruten i samarbejde med Copenhagen Visitor Service og virksomheden Motes. 

Fakta

  • Know Your ’Bro” er et samarbejde mellem Kultur N, Københavns Kommunes turistinformation Copenhagen Visitor Service og startupvirksomheden Motes.
  • Ruten tilgås via webapp’en Motes på  www.knowyourbro.dk.  Den er gratis og skal være med til at åbne – måske ukendte – dele af Nørrebro op for de besøgende. Den viser vej til en række seværdigheder som Superkilen, Assistens Kirkegård og Sjællandsgade Bad med dertilhørende fortællinger om bydelens historie og ånd.