Caféen på Kapelvej 44

Caféen kan lejes til fester, koncerter og receptioner.

Om Caféen

Caféen er et stort lokale i flere niveauer og med mulighed for at afskærme for 1/3 af lokalet. Der er stole og borde med adgang til et mindre barområde, og der er forskellige muligheder for tilkøb af lydanlæg og lys alt efter arrangementstype. Der er normalt plads til omkring 100 spisende gæster eller 240 stående gæster, men pga. corona er det naturligvis anderledes lige nu. For tiden må der max være 30 personer i lokalet. 

Du kan se ledige tider på bookbyen.dk. For at booke lokalet, skal du dog kontakte Lisbeth på bj5v@kk.dk

Særlige retningslinjer pga. coronasituationen

Alle gæster skal overholde retningslinjerne for brug af byens kultur- og fritidsfaciliteter. I genåbningsfasen opdateres de ofte. Derfor har vi samlet de gældende retningslinjer ét sted. Find de gældende retningslinjer her, og orienter dig altid her, før du booker.

Dit ansvar  

Det er dit ansvar, at dine deltagere overholder reglerne om afstand, bliver hjemme, når de er syge, mv. Vi beder jer om at hjælpe til med aftørring af kontaktflader før dit arrangement. Vi stiller wetwipes og håndsprit (ved indgange) til rådighed. Derudover påkræves mundbind, når I ikke sidder ned samt coronapas, som du, der booker, er ansvarlig for at tjekke hos samtlige deltagere.  

Basispriser (weekend)

  • Dagsleje kl. 09-22 inkl. vikar og rengøring: 6000,-
  • Leje mellem kl. 09-17 inkl. vikar og rengøring 4000,-
  • Leje mellem kl. 17-01 inkl. vikar, tryghedspersonale, rengøring og køkkenservice: 8.000,-

Du betaler leje fra du bliver låst ind i lokalet og indtil du har forladt lokalet i opryddet stand. Ved booking betaler du depositum på 2.500,- Leje skal betales inden arrangementet. 

For mere info om priser og andet, kontakt Lisbeth på mail: bj5v@kk.dk

Forplejning

Det er ikke muligt at købe forplejning, men man er selvfølgelig altid velkommen til at medbringe sin egen.