Caféen på Kapelvej 44

Caféen kan lejes til fester, koncerter og receptioner.

OBS!

Det er for tiden ikke muligt at booke lokaler hos os. Når en reel genåbningsdato er på plads, tager vi igen imod reservationer og booking-forespørgsler. I mellemtiden håber vi på din tålmodighed. 

Om Caféen

Caféen er et stort lokale i flere niveauer og med mulighed for at afskærme for 1/3 af lokalet. Der er stole og borde med adgang til et mindre barområde, og der er forskellige muligheder for tilkøb af lydanlæg og lys alt efter arrangementstype. Der er plads til omkring 100 spisende gæster eller 240 stående gæster.

Du kan se ledige tider på bookbyen.dk. For at booke lokalet, skal du dog kontakte Lisbeth på bj5v@kk.dk.

Ændrede retningslinjer ifm. coronasituationen

Vi skal for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at vi forbeholder os retten til at aflyse enhver booket og på forhånd aftalt aktivitet på vores faciliteter, såfremt bookingen ikke er i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer og vejledning vedrørende coronavirus/COVID-19, eller andre forholdsregler i forlængelse af dette.

Der vil i øvrigt være særlige retningslinjer og tiltag, du skal følge, for at formindske risiko for smittespredning af Covid-19. Det drejer sig blandt andet om rengøring, udluftning, afspritning og afstand. 

Basispriser

  • 6 timers arrangement i dagtimerne (kun weekend), inkl. gulvvask: 3000,-
  • 6 timers arrangement om aftenen/indtil kl. 21, inkl. gulvvask og personale: 3000,-
  • Ekstratimer: 600,- pr. time.
  • Leje af industrikøkken (kræver kendskab til maskinerne): 800,-

I betaler leje fra I bliver låst ind i lokalet og indtil I har forladt lokalet, i opryddet stand. Lokalet på Kapelvej 44 er lejet ud i dagtimerne alle hverdage, og det kan lejes frem til kl. 21, senest, men musikken skal slutte kl. 20 af hensyn til naboerne. Ved booking betaler I depositum på 2.500,- Leje skal betales inden arrangementet. 

Forplejning

Det er ikke muligt at købe forplejning, men man er selvfølgelig altid velkommen til at medbringe sin egen.