Caféen på Kapelvej

Cafeen kan lejes til fester, koncerter og receptioner. Cafeen udlejes kun frem til kl. 21.

Caféen er et stort lokale med i flere niveauer og med mulighed for at afskærme for 1/3 af lokalet. Der er stole og borde om mulighed for adgang til et mindre barområde samt forskellige muligheder for at stille lydanlæg og lys alt efter arrangementstype. Der er plads til omkring 100 spisende gæster eller 240 gæster, hvis arrangementet ikke er med spisning. Drikkevare kan købes af BLÅGÅRDEN, ellers betaler lejer proppenge: 700,- (uden alkohol)/1.500,- (med alkohol).

Book dit lokale her

Basispriser

6 timers arrangement i dagtimerne (kun weekend), inkl. gulvvask                              2.700,-
6 timers arrangement om aftenen/indtil kl. 21, inkl. gulvvask og personale               2.700,-

Ekstratimer: 600,- pr. time.

I skal betale leje, fra I bliver låst ind i lokalet, og indtil I har forladt lokalet i opryddet stand. Lokalet på Kapelvej 44 er lejet ud i dagtimerne alle hverdage. Lokalet på Kapelvej kan senest lejes til kl. 21, men musikken skal slutte kl. 20 af hensyn til naboerne. Ved booking betaler I depositum på 2.500,- Leje og propafgift skal betales senest 3 uger inden arrangementet. 

Forplejning

Ønsker du forplejning, kan du kontakte den socialøkonomiske virksomhed Ishtar - De Etniske Rødstrømper. De kan både levere morgenmad, frokost og anden mødeforplejning samt drikkevare. 

Mail: info@ishtarmad.dk (kun angående forplejning)
Telefon: 28648873 (kun angående forplejning)