Boldsalen i Korsgadehallen

Boldsalen kan benyttes til både idræt og konferencer.

Boldsalen udlejes primært til boldspil (med undtagelse af håndbold med harpiks), men udlejes også til gymnastik. Til rådighed ved udlejning er der volleyballnet, basketballkurve, fodboldmål, håndboldmål og gymnastikredskaber. Boldbanens størrelse er svarende til en håndboldbane, men kan deles op i tre sektioner med forhæng. Fx kan der skabes tre vollyballbaner eller to basketballbaner.

Boldsalen har normalt plads til 2000 personer i den fulde sal, og kan lejes til større kulturbegivenheder, konferrencer og lignende. Kontakt Korsgadehallen for nærmere information.

OBS: Pga. corona kan der for tiden max være 200 personer i boldsalen. 

Priser

  • Leje af hele boldsalen før kl. 16.00 (pr. time): 350,-
  • Leje af hele boldsalen efter kl. 16.00 (pr. time): 500,-
  • Klippekort til ti timers leje af hele boldsalen: 3.375,-

Ændrede retningslinjer ifm. coronasituationen

Vi skal for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at vi forbeholder os retten til at aflyse enhver booket og på forhånd aftalt aktivitet på vores faciliteter, såfremt bookingen ikke er i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer og vejledning vedrørende coronavirus/Covid-19, eller andre forholdsregler i forlængelse af dette. 

Vær opmærksom på, at når du booker lokalet, forpligter du dig samtidig til at overholde myndighedernes corona-retningslinier.