Bevægelseslokaler på Indre Nørrebro

Bevægelseslokalerne på Kapelvej 44 kan lejes til sportsaktiviteter og lignende.

OBS!

Det er for tiden ikke muligt at booke lokaler hos os. Når en reel genåbningsdato er på plads, tager vi igen imod reservationer og booking-forespørgsler. I mellemtiden håber vi på din tålmodighed. 

Om lokalerne

De store bevægelseslokaler er 75 m2 med spejle, danseegnet gulv og musikanlæg. Lokalerne (308 og 409) er placeret på Kapelvej 44 på Indre Nørrebro. 

Book dit lokale via Book Byen

Ændrede retningslinjer ifm. coronasituationen

Lokalet kan som følge af Covid-19 kun bookes gennem personlig henvendelse. På www.bookbyen.dk kan du se, hvornår lokalet er ledigt. Hvis du er interesseret i at booke lokalet, skal du sende en mail til stoeberiet@kff.kk.dk med følgende informationer:

  • hvilket lokale du ønsker at booke
  • dato og tidsrum
  • arrangementstype
  • forventet antal deltagere
  • eventuelle spørgsmål

HUSK telefonnummer, så vi har mulighed for at ringe dig op med vigtige spørgsmål eller informationer.

Vi skal for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at vi forbeholder os retten til at aflyse enhver booket og på forhånd aftalt aktivitet på vores faciliteter, såfremt bookingen ikke er i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer og vejledning vedrørende coronavirus/Covid-19, eller andre forholdsregler i forlængelse af dette. 

Der vil i øvrigt være særlige retningslinjer og tiltag, du skal følge, for at formindske risiko for smittespredning af Covid-19. Det drejer sig blandt andet om rengøring. Kontakt os for at høre nærmere. 

Basispris

1 times sportaktivitet eller lignende: 250,-
 

Forplejning

Det er ikke muligt at købe forplejning, men man er altid velkommen til at medbringe sin egen.