24 dage med kultur

En kulturjulekalender på Nørrebro

Vi er glade for at kunne løfte sløret for årets bud på en nørrebrosk kulturjulekalender.

Konceptet er simpelt: Under overskriften ”24 dage med kultur” præsenterer vi, Kulturskaberne på Nørrebro, 24 forskellige og farverige arrangementer fordelt på 24 dage og med noget for alle aldre og interesser. Det gør vi for at samle folk fra nær og fjern på Nørrebro og sætte spot på nogle af de mange fede aktører, som skaber kultur for folket her i landets tættest befolkede bydel. Kulturjulekalenderen er med andre ord et udvalg, der viser, hvad Nørrebro kan byde på, også i december måned.

Nogle arrangementer er mere julede end andre, men fælles for dem alle er, at de er skabt af lokale ildsjæle, foreninger og forretningsdrivende. Og der skulle gerne være noget for enhver smag.

Vi lægger ud 1. december med en traditionel juletræstænding på Den Røde Plads samt julemarked på Blågårds Plads, og de følgende dage kan du både komme til undervandskoncert og ambient fællesbadning, vinylmarked med julehygge, se kampsports-turnering og rap-teater, få dig et alternativt julemåltid, spille brætspil på Ølsnedkeren og meget mere.

Tak for støtte til Nørrebro Lokaludvalg!

Se programmet for 24 Dage med Kultur 2019 her

24 Dage med Kultur på Facebook 
 
Glædelig jul – og god kultur!

Hjertelige hilsener fra
Kulturskaberne Nørrebro