Blågårdens Bibliotek

Tirsdag, 27. juni 2017

Blågårdens Biblioteks åbningstider

13:00 - 18:00
08:00 - 13:00 Selvbetjening
18:00 - 20:00 Selvbetjening

Horizontal tabs

Blågårdens Biblioteks åbningstider

Kontaktoplysninger
Blågårds Plads 5
2200 København N
Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Telefon: 3366 3000

På Blågårdens Bibliotek kan du låne noget udover det sædvanlige. Biblioteket på indre Nørrebro har nemlig en helt speciel samling, der især er populær blandt byens unge og ungdommelige voksne. På biblioteket kan du spille brætspil, høre vinyler og tjekke vores maker-kasser, der både findes i børneversion med Arduino og voksenversion med udstyr til blandt andet at bygge din egen synthesizer. Du kan selvfølgelig også låne det hele med hjem, ligesom du kan låne fantasy og sci-fi, tegneserier, young adult, konsolspil og film. 

Reservér, forny og lån materiale her. 

Du kan også komme forbi og læse dagens aviser, tidsskrifter og magasiner eller trække et digt i vores tyggegummiautomat. Vi har også et poetree, hvor vi udstiller den hottest poesi lige nu. Rundt omkring i biblioteksrummet kan du selv skabe poesi med magnetbogstaver og rimkort. Hvis du bliver rigtig god til at digte, kan du udlåne din egen bog - eller din musik - gennem Demoteket, som også er en del af Blågårdens Bibliotek.  

Vi laver også kulturarrangementer i samarbejde med andre lokale aktører. Hver weekend udenfor skoleferierne har vi arrangementer for de mindste og deres forældre. Det kan være rytmik, teater eller højtlæsning. Ofte har vi også arrangementer for daginstitutioner om torsdagen, så alle børn på Nørrebro har mulighed for at opleve både litteraturen og kulturen. Som en del af Kultur N er vi med i bydelens festivaler og har også arrangementer for unge og voksne

Åbningstider

Hvis du har brug for hjælp eller inspiration fra en bibliotekar, kan du møde os 

  • mandag-torsdag kl. 13-18
  • fredag kl. 13-17
  • lørdag kl. 10-14

I den øvrige åbningstid har du mulighed for selv at gå på opdagelse i et bibliotek med en helt særlig stemning og liv på væggene. Du kan lukke dig ind med dit sygesikringskort og selv låne og aflevere bøger, musik og spil.

  • mandag-torsdag kl. 8-13 og 18-20
  • fredag kl. 8-13 
  • lørdag kl. 8-10
  • søndag kl. 8-14

Print- og kopiløsning

Du kan printe og kopiere på Blågårdens Bibliotek. Det kræver bare, at du opretter dig som bruger. Så kan du både printe i den selvbetjente og den betjente åbningstid og faktisk gøre klar til det allerede hjemmefra. 

FASTE AKTIVITETER

Sider

Begivenheder / arrangementer > Se alle
27.06.2017, Kl. 12.00
Blågårds Plads
Børn

Gratis

27.06.2017, Kl. 14.00
Hans Tavsens Park
Børn

Gratis

28.06.2017, Kl. 12.00
Blågårds Plads
Børn

Gratis

Sider

NYESTE BLOG

Sider

NYHEDER

Har du børnebøger stående derhjemme, som ungerne er vokset fra? Nu kan du donere dem til projekt Læs for Livet, der indsamler bøger til anbragte børn...
Læs og anmeld så mange bøger du kan i løbet af sommerferien og vind en masse fede præmier.
Vi satser på en solrig og læselysten sommer og har fyldt Strandbiblioteket op med alt fra Kierkegaard over Tintin til Totte og Lotte.

Sider